Inget studiebesök har genomförts på grund av pandemin. Än så länge erbjuds inga digitala studiebesök.
Studiebesök, kompetensutveckling
Fotograf: Alexander Mahmoud
Studiebesök, kompetensutveckling

Resultat
Under åren 2019 och 2020 utbildades 3 kökspersonal till kockar.
2020-2022 genomfördes inga studiebesök på grund av pandemin. Inte heller digitala besök. Skolorna och förskolorna har löpande fått information om matsvinn, bland annat i samband med internationella matsvinnsdagen. Matsvinn har även tagits upp på köksträffar.
Under 2022 har förskolorna, grundskolorna och gymnasiet fått information om matsvinn, bland annat i samband med internationella matsvinnsdagen och inför varje utökad matsvinnsvecka, 5 gånger per termin. Varje månad får enheter som registrerar matsvinn automatiska mejl hur deras matsvinn ser ut. Matsvinn har även tagits upp på samtliga köksträffar 4 gånger per år med förskolor, grundskolor och gymnasium.